Fordel plommer og konjakksaus i dessertskåler mens de fortsatt er lune og server kald yoghurtkrem og et dryss av grovt hakkede karamelliserte pekannøtter
La dem hvile litt før servering så de blir litt avkjøltServeres med vaniljeisDeilig dessert. 8- 12 plommer delt i to (fjern steinen)80 g sukker2 ss smør2 ss honningrevet skall og saften av 1 sitron1/2 ts tørket rosmarin eller 4 små kvaster fersk rosmarinVaniljeis som tilbehør Smelt smør i stekepanna, tilsett sukker, honning, sitron og rosmarin. 8- 12 plommer
Ellen kom hjem til oss i forrige uke medplommer, og de ble til deilig plomme syltetøy. Så pass på å kjøp inn norske plommer når det er i sesong, sesongen er kort
Kle ett stekebrett med bakepapir og fordel nøttene over. Heldige meg vant ingredisene til å lage karamelliserte nøtter fra Helios på en Facebook konkurranse
En god ting man kan gjøre medplommer dersom man har tilgang, er sylting. Da bevarer du plommen utover høsten og kan servere den til dessert sammen med en kule is en dag du måtte ønske
Det er sesong for plommer og mange lurer på hva de skal finne på med alle plommene de har. plommer / ciruelas serrano skinke / jamon serrano tannpirkere / palillosDet er det hele,denne tapasen trenger vel knapt noen instruksjoner , men de kommer nå i alle fall i tilfelle noen skulle være i tvil
Velger du klassisk rødkål og kokte poteter, eller tør du utfordre julemiddagen med noe nytt. Karamelliserte potetene er dansk tradisjon som vi absolutt bør adoptere og vel verd å prøve
Med en trykkoker løftes smaken til nye høyder, og det på kort tid. Smak til med salt og pepper. Baconterninger og brød med gratinert ost smaker godt til
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.