Tips en vennClick to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)MoreClick to share on WhatsApp (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)
Å koke ris er ikke bare å hive det i en kjele å fylle på med vann. Men om det lumske kan overleve koking, blir det i hvert fall ikke borte av en dusj i kaldt vann, så dette er bare tull
Både kikerter, spirer og rødbeter er også fulle av næringstoffer som kroppen din blir glad for å få. I går spiste jeg denne salaten til lunsj, en skikkelig energiboost
Hvordan koker du egentlig krabba. Det er ingen kunst, men mange koker den lenger enn de trenger. Det er viktig at vannet er fosskokende når du legger krabben oppi
Like Loading. bein, brusk, buljong, buljongterninger, egen kraft, enkelt, fett, gryteretter, gulrøtter, helsteking av kjøtt, helsteking av lam, helsteking
Dinegen franske dressing, den kan godt stå i kjøkkenskapet. (I forrige innlegg fikk du oppskriften på min egen aprikoseddik) Bare husk å justere søtt og syrlig med krydder og urter slik at det smaker godt til det du skal ha det til
Jeg liker eggene best når de er nesten hardkokte, men fortsatt bittelitt rennende plomme, men fremgangsmåten her fungerer selvsagt uansett hvordan du måtte like eggene dine
Når du skal koke kål, så trenger du egentlig bare kål, vann og litt smør. Hvordan koke kål. Vil du ha kål til middag, men vet ikke helt hvordan du skal koke kål
Koka upp ättika, socker och vatten. Jag tröttnar aldrig på fredagstacos. Tillbehören går självklart att variera härifrån till himlen, men de viktigaste tycker jag är rå lök, kladdig guacamole, köttfärs eller pull of pork, färsk chili eller syltad jalapenjo, majschips (som jag brukar krossa och lägga i tortillabrödet) och självklart tacosåsen
Ved å lage sin egen kraft vil man løfte smaken på maten maaaange hakk over en buljongterning. Når du skal koke kraft, kan du bruke hva du har i kjøleskapet av grønnsaker
Kok opp og la det koke ca. Fyll på på friskt vann så det dekker, kok opp igjen og skum av. For kraftig koking vil gjøre tungen tørr og kraften grumsete
Å koke poteter er ingen vanskelig sak. Jeg husker første gang jeg selv skulle koke poteter. Det var på jobb for noen år siden, og jeg skulle koke poteter for en jeg jobbet sammen med
Hvordan koker du høne. Koke høne sa du. Når du skal koke høne, så må du passe på koketiden. Når du er ferdig å koke, så skal kjøttet lett taes fra selve «skroget»
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.