Bland resten av ingrediensene i smäten og tilsett smör/choklad – blandingen. I tillegg holder den seg veldig bra i kylskåpet/kjøleskapet så denne räkker hele påsken (om du klarer låta bli å småäta/småspise, hehe) og til alle besök
Knus Digestive kjeks helt i en kjøkkenmaskin ogbland i smeltet smør. Du kan tenke deg om eplekake og ostekake hadde fått en baby, så hadde det vært denne
Bland kanel, agave nektar, sitronsaft og olivenolje, og hell blandigen over eplene. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, jeg elsker epler, og i dag ble jeg overveldet av den fantastiske smaken av bakte epler med sitron og kanel, servert med gresk yoghurt
And run the motor again until the mixture comes together. Today I made these CaramelDream Cookies, These cookies are just super delicious and best of all so simple to make,
GA_googleAddAttr("Tag", "pork-knuckle-in-beer-and-apple-juice"). This recipe composed by popular radio and TV cook and well known food blogger Lise Finckenhagen is a great example of this
Har bakt andreogså men det er liksom denne de snakker om. I usually bake it when junior is going on overnight scout-trip because I enjoy sending something with him that he can share with the others and this has always been a great success
Klar til steking / Ready for bakingFerdigstekt / Ready bakedStrø sukker og kanel jevnt utover et bakepapir / Sprinkle sugar and cinnamon evenly onto a baking paper Legg den varme kaken opp-ned på sukkerblaningen / Put the hot cake upside-down on the sugar mictureFjern bakepapiret forsiktig og smør eplemos jevnt utover / Carefully remove the bakingpaper and spread apple sauce over Rull sammen og la avkjøle med skjøten ned / Roll togetherand leave to coolRASKT, ENKELT OG HELT NYDELIG
I dag er det sport på tv og strikketøy i hendene, en perfekt søndag i mars. Så da ble det 6 stk, og jeg har garn til i alle fall 6 til. Det ble 2 herreluer og 4 dameluer
And passer utmerket som festmat på for eksempel nyttårsaften som en variasjon til kalkun eller til en romantisk middag (her er ogsåandebryst en god idé)
Rør ut maizenna med litt kaldt vann, ha litt av den varme suppen i, og tilsett blandingen i suppen. Og det beste er nesten at suppen er så kjapp å lage
Hvis du bruker et andebryst kan du godt rute/skråskjære skinnet for å få en stilig og sprø skorpe. Steker du anden i ovnen lager den seg selv og det er nesten umulig å ikke få et perfekt resultat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.