Med ost fra Arras til Champagne. Densjuende etappen av TourdeFrance går fra Épernay til Nancy. Mens gryta varmes opp, så rens grønnsakene bortsett fra potetene, kutt dem i passelige terninger og ha de opp i gryta sammen medkrydderbukett
Hell på skyen fra stekingen og fra bønnene tildet er på nivå meddet øverste laget av bønner. I flere dager hadde jeg gledet meg til å smake denne eksotisk lydendefranske retten
Franciska Munck-Johansen. Tilsettsjokoladen og visp ved medium hastighet til alt er godt blandet. Sett cupcakesene til avkjøling på rist, med et rent tørkehåndkle over
Sommerkoteletter surret i Creme FraichePanertesommerkoteletterDel på. Ha godt med rapseolje eller maisolje oppi, og stek schnitzelen i pannen tilden er brun på begge sider
Ha godt med olivenolje i gryta og stek løken på middels varme tilden blir gyllen. Jeg synes det gir en rik, smakfull gryte som tar meg tilbaketil et lite lokalt brasserie dernede i sør
Selv om vi bare er to voksne hjemme, lager jeg alltid deigtil to pizzaer for vi spiser nesten opp en hel på en kveld og får alltid lyst på en ny en ganske snart
Som tilbehør kan du servere godt brød eller pomes frites, det er ganske vanlig i Frankrike. Det kommer en oppskrift på blåskjellsuppe medsafran på bloggen min en av dagene
Det aller beste meddenne fremgangsmåten er at du setter det sammen dagen før, oppbevarer det i kjøleskapet over natten og steker det mens du dekker på til gjester dagen etter
TourdeGourmet. Retten er oppkalt etter hovedstaden på New Zealand hvor den også stammer i fra. Tilbehøret skal være som en dansk venn av meg sier, ”nemme kartofler stegt på pandenmed rosmarin”
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.