Lag en suppe til forrett, kanskje soppsuppe siden det er høst. Begynn med å rute skinnet på andebrystet og stek de med skinnsiden ned i en glovarm panne uten fett
Krydderstekt andebryst med ovnsbakte søtpoteter og delikatesseløk. forrett. forrett. forrett. Lørdag er det 17 mai og vi feirer Norges nasjonaldag, og i år er det 200 år siden vi fikk vår egen Grunnlov
Andebryst og foie gras terrine. Jeg valgte i første omgang å prøve meg på forretten. ) heldige matbloggerne som får dele noen av oppskriftene med det norske folk
Provencalsk andebryst med pærepoteter. Forrett. Posted by torill. Tweet. Snart er 2014 historie også. I løpet av dette året har bloggen fått nytt navn og nytt design, og jeg har laget ukeplaner hver uke som har blitt publisert her
Jeg koser meg veldig med hovedretten bestående av røkt andebryst med brent blomkålpuré, feve bønner, rosenkål, potet- og trøffelpuré, nøttesaus med sultaner mandler og persille