Andebryst steketid oppskrifter

Andebryst, rett og slett

Andebryst, rett og slett

Du kan korte ned på steketiden og gi fettsiden et par minutter under grillen slik at du får en fin og sprø svor
Andebryst

Andebryst

av steketiden for et mest mulig crispi skinn. Andebryst er mørt, saftig, smakfullt og godt og passer til alle mulige spesielle anledninger, f
Helstekt and

Helstekt and

Dersom man ønsker den klassiske røde andebrystet må man skjære bryststykkene av helt i starten og steke dem ved siden av
Andebryst med sur/søtt tilbehør

Andebryst med sur/søtt tilbehør

Andebryst er enkelt å tilberede bare du passer steketiden slik at de ikke blir tørr og seig.                       2 andebrystSalt - pepperLøk/eple kompott. Tomater2 store poteterOppevar andebrystene i kjøleskapet slik at filetene erkjøleskapskald når du begynner å tilberede. Sett i steketermometer og når det viser 58 grader er andebrystene ferdig sekt og skal hvile i hvertfall 10 minutter. 2 andebryst

Andelår med ovnsstekte rotgrønnsaker og rødvinssaus

Andelår krever litt lengere steketid enn andebryst, men er en del billigere, og har mer smak. Andelår krever litt lengere steketid enn andebryst, men er en del billigere, og har mer smak
Meny forslag til 17 . mai

Meny forslag til 17 . mai

Andebryst, sopp og eplesalat, asparges med honningsaus og til dessert. Andebryst. Rut opp skinnet på andebrystet, ikke skjær ned i kjøttet
I det romantiske hjørnet?

I det romantiske hjørnet?

Steketiden avhenger av hvor stort andebrystet er. Mens potetene koker steker du andebrystet. Andebrystet rutes fint på fettsiden
Helgens kulinariske høydepunkt

Helgens kulinariske høydepunkt

Rut skinnsiden på andebrystet, gni med salt og pepper. Jeg bruker gjerne jerngryte når jeg steker andebryst, da slipper jeg fettsprut
Go west for taste of east

Go west for taste of east

AND MED ØSTLIGE ANERAndebrystSechuanpepperSaltSaus. Steketid avhenger av tykkelse. Rut andebrystene og gni inn med salt og knust sechuanpepper