Server gjerne sammen med hjemmebakt brød eller baguetter og en frisk grønn salat. Men jeg anbefaler absolutt og kjøpe denne da smaken blir fantastisk rund og fin
Stek baguettene i en varm panne med litt smør, et par minutt på hver side til de har fått fin farge. Gjør klar baguettene, har du lange baguetter del de i to på kortsiden, så tvers over på langsiden
Server med fersk baguette og godt myknet smør. Etter en lang uke på jobb, er det godt å sitte seg ned med sin kjære og nyte et deilig måltid og fin atmosfære med levende lys
Finbaguette. kryddersmør og eller hvitløksmør – Oppskrift på begge smørene finner du HER. Kutt 1 cm tykke skiver på ryggen av baguetten, stopp litt før bunnen pass på at du ikke skjærer helt igjennom. Stekes midt i ovnen 8-10 minutter, til baguetten er gyllenbrun
Finbaguette. kryddersmør og eller hvitløksmør – Oppskrift på begge smørene finner du HER. Kutt 1 cm tykke skiver på ryggen av baguetten, stopp litt før bunnen pass på at du ikke skjærer helt igjennom. Stekes midt i ovnen 8-10 minutter, til baguetten er gyllenbrun
Svaret på skikkelig sommer mat og definisjon på hyggemat er blåskjell. Fin hakk de forskjellige løk ovenfor og fres de i en stor gryte med olje og smør
), har søkt litt på nette og fant mange som har tenkt tanken før meg ja, men de fleste hadde med boller, men det var ikke helt det jeg tenkte, tanken min var nystekt loffskive / baguette med nugatti eller sjokade på det smaker jo helt fantastisk, så da må vi prøve oss på det