BiffogPasta - også på en tirsdag a gitt. Krydre biffen med pepper og litt salt. Biffen kan gjerne ligge litt i romtemperatur, men har du ikke tid til det så tørk godt av den med kjøkkenpapir
Jeg serverte det med pasta denne gangen. Men BiffStroganoff er en rett alle har hørt om. Ja utenom biffen da selvsagt (Svenskene bruker ofte Falukorv i stedet)
Skjær biffkjøtt i strimler og rødløk i båter. koriander, sukker og muskat. Varm opp olje i en stekepanne og stek biffstrimler i flere omganger, legg det til side
Serverer du verdens dyreste, møreste og beste biff med kantareller som tilbehør er det ikke sikkert at det er biffen som blir samtaleemnet under middagen
Legg pasta i bunnen på en dyp tallerken, legg på biffsnadderog topp med litt ruccola. Enkel og god hyttemat, du trenger en dyp stekepanne og en kjele til pastaen, samt fyr i peisen,
Både konsistens og smak ble veldig bra, det blir mye pasta fremover. Og jammen gikk det ikke supert. Da jeg kom over denne oppskriften, tenkte jeg med en gang at det må være mulig å lage en magrere versjon, en proteinpasta-versjon