Så tilsetter du resten av melisen og til sist litt kaffe slik at kremen blir blank og fin. Hei 17-mai. Vi er mange som klør oss litt i hodet for tiden, den ene fridagen tar den andre og det er lunsjer, brunsjer og sammenkomster på løpende bånd
Leave this field blank. Lag "Konfektmuffins med sjokoladeglasur" - og du vil ikke angre. Når muffinsene i tillegg dekkes med en deilig, tykk sjokoladeglasur, ja så snakker vi virkelig om chocolate yummyness
Leave this field blank. Melkesjokoladeglasur. Melkesjokoladeglasur. Sett kaken tilbake i kjøleskapet til sjokoladeglasuren har stivnet (kaken må gjerne stå i kjøleskapet over natten)
Det er noe helt eget og uimotståelig med blank, flytende sjokolade…. Denne kaken har et så fint mønster at det er synd å skjule det med en tykk sjokoladeglasur
Leave this field blank. Sjokoladeglasur. Sjokoladeglasur. Til sjokoladeglasuren smeltes sjokoladen sammen med kremfløte og melis over vannbad eller i en liten kjele på svak varme
Leave this field blank. ♥ Hvis du vil kan du glasere kaken med sjokoladeglasur (dette lager du lett ved å smelte 100 g kokesjokolade i 0,5 dl kokende varm kremfløte). ♥ Hvis du vil kan du glasere kaken med sjokoladeglasur (dette lager du lett ved å smelte 100 g kokesjokolade i 0,5 dl kokende varm kremfløte)
Leave this field blank. ♥ Hvis du vil, kan du glasere muffinsene med sjokoladeglasur (dette lager du lett ved å smelte 100 g kokesjokolade i 0,5 dl kokende varm kremfløte) eller lage en sjokoladekrem (se flere ulike oppskrifter her på Det søte liv, blant annet denne). ♥ Hvis du vil, kan du glasere muffinsene med sjokoladeglasur (dette lager du lett ved å smelte 100 g kokesjokolade i 0,5 dl kokende varm kremfløte) eller lage en sjokoladekrem (se flere ulike oppskrifter her på Det søte liv)