Derfor liker jeg å eksperimentere litt med brødoppskriftene mine. De aller fleste glutenfrie brødene i butikken har et høyt karbohydratinnhold, og det er jo ikke til å stikke under en stol at mange glutenfrie fabrikatbrød ikke akkurat smaker
Oftest finner du brødoppskrifteruten frø i denne bloggen. Hvis du blander litt surdeig og en liten knert gjær kan du fortsette med favorittoppskriften din uten å få en utpreget syrlig smak på brødet ditt
Beklager egentlig at jeg kommer ut med en brødoppskrift på søndag, for jeg vet jo at mange av dere baker noe av det jeg lager hver søndag, men nå har dere noe å bake neste uke hvertfall
I dag tenkte jeg at jeg skulle komme med en brødoppskrift til dere. Hei. I og med at mini synes brød var godt, så synes jeg det var stas å kunne lage et eget
Har noen prøvd seg på en av brødoppskriftene mine ennå. Hei. Håper dere har hatt en fin helg. I så fall regner jeg med at dere har lagt merke til at de ikke er helt som brød du får kjøpt i butikken
Enda en brødoppskrift fra meg, og det er vel fordi det spises mer brød enn kaker her i huset. o)Dette er også en oppskrift på brød som påbegynnes den ene dagen og fortsettes den neste, en metode som gir veldig saftige og holdbare brød
Brødoppskriften legger jeg ut senere en dag. Her om dagen hadde jeg behov for å få brukt opp en del grønnsaker i kjøleskapet, fordi jeg var bekymret for om de skulle bli for gamle
Trodde dere at jeg var ferdig med å lage brødoppskrifter etter å ha laget en hel bok. Brødet er basert på glutenfri havre og hirse, inneholder ingen hele frø eller egg, og er lett søtet med honning