Den klassiske bruschettaen, det ristede brødet, toppes gjerne med tomatsalsa, salt & pepper. Stekt i olivenolje på panne, påsmørt en god pesto, litt ruccola og avokado med italiensk spekeskinke (Prosciutto) på toppen
Deilig med nykokt pasta, i potetsalaten, eller på bruschetta av surdeigsbrød. Jeg har laget pestoen med noen små endringer, blant annet med litt mer hvitløk
Bruschetta al´Italia. – hvitløk / pesto til å gni inn brødet med. – gni hver side med et halvt hvitløksfedd, eller bruk pesto med hvitløk som underlag ( evt
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
tomatsuppe, diverse dressinger og er deilig til sprøestekte bruschetta med spekeskinke. Persillepesto er godt og anvendelig til mangt, har du som jeg en krukke med persille som er i ferd med å vokse ut av krukken, kan den brukes til pesto
Pestoen passer godt til spekeskinke, til salater, kylling, laks og til bruschetta. I stdet for basilikum har jeg i dag valgt å lage pesto av spinat og persille
Passer meget godt til bruschetta og i tomatsauser. Julepakke med biscotti og rød+grønn pesto. Tenk deg en pesto som bytter ut noe basilikum med tomater