Nå er det jo tid for epler og det bugner av dem i haven, så hva passer vel bedre enn å lage en god eplekake, som du kan lage dagen før om du ønsker å den blir bare bedre av noen dager i kjøleskapet, mmmm
En av favorittene er da eplekakemedvaniljefyll. Som dere kanskje har fått med dere er jeg veldig glad i vaniljekrem, og synes egentlig at det passer til det meste
Jeg har handlet masse av alt og når det gjelder frukt har det blitt mange kilo med epler. Den er dessuten uten gluten, uten sukker og skal ikke stekes, altså helt rå eplekake som smaker utrolig godt
Vil du virkelig kose deg serverer du eplekakenmed litt vaniljeis, vaniljekrem eller ProPud vanilje. Ellers kan jeg friste med små eplepai muffins medvaniljekrem
Del opp i kakestykker og server - kanskje med sukkerfri og mager vaniljeis. Akkurat passe sure/søte - og eg klarte selfølgelig å forspise meg og endte med forferdelig mageknip
Sunn eplekakemedvanilje & karamelliserte epler -. Eg serverte den varme eplekaka med resten av dei karamelliserte eplene, litt "vaniljekrem", kanel og sukrin gold
Server gjerne med litt vispet krem eller vaniljeis. wpa iframe[src*='viewablemedia. I denne oppskriften har jeg tilsatt muskattnøtt, kokosmasse og vanilje for en mer spennende smak
hva er vell bedre enn nystekt eple kake med is. ha vaniljesaus, smør og sukker i en kjele og varm opp på middels varme under stadig omrøring, til smøret har smeltet og alt er godt blandet