I dette innlegget kjører vi forretten, nemlig en fantastisk god steinsoppsuppe med crispy parmesanchips og med noen skiver herlig sprøstekt parmaskinke
Her er grissini brukt i en forrett, med god italiensk skinke, pinjekjerner og pestodressing. Pinjekjerner er store frø fra konglen på furutrær som vokser ved Middelhavet, brukes med andakt og følelse, koster kr
Dette er samme forretten jeg hadde for to uker siden, men denne gange forsøkte jeg meg medparmaskinke i stede for røykelaks, fremgangsmåten er den samme, men jeg valgte å kutte ut hvitløken denne gangen
Absolutt alle måltidene vi spiste hadde parmaskinke og parmesanost som forrett. Hovedmålet med turen var å lære mer om Parmaskinke, produksjonen, produsentene og selvsagt litt om historien til Parma, byen som vi var i
Siste munnfull før forretten var crostini med geitost fra Håøya og – nei, ikke de klassiske bruchetta-tomatbitene, men her altså sommerens norske jordbær barinert i basilicum og litt sukker
Ukens forrettEr du ute etter en deilig osteoppskrift som smaker himmelsk. Pasta medparmaskinke. Ukemeny denne uken har fokus på lettlagde retter med gode råvarer og deilige smaker i skjønn forening
Jeg foreslo først melon og skinke til forrett og en slow-cooked gryte. Når hun kommer så står du tilfeldigvis og kutter litt kald melon og oops jammen meg hadde du ikke en tynnskåren parmaskinke i kjøleskapet også
Siste munnfull før forretten var crostini med geitost fra Håøya og – nei, ikke de klassiske bruchetta-tomatbitene, men her altså sommerens norske jordbær barinert i basilicum og litt sukker
Forrett. Synes det er veldig gøy å lage mat, og i hvertfall å dele maten man lager med andre. Ta de ut av kjelen, legg en parmesanskive i 'aspargesbuketten' og snurr parmaskinke (jeg brukte min favorittskinke, iberico) rundt