I dette innlegget kjører vi forretten, nemlig en fantastisk god steinsoppsuppe med crispy parmesanchips og med noen skiver herlig sprøstekt parmaskinke
Her er grissini brukt i en forrett, med god italiensk skinke, pinjekjerner og pestodressing. Parmaskinke (prosciutto di Parma) er en spekeskinke av svin fra Parmadistriktet i det nordlige Italia
Dette er samme forretten jeg hadde for to uker siden, men denne gange forsøkte jeg meg med parmaskinke i stede for røykelaks, fremgangsmåten er den samme, men jeg valgte å kutte ut hvitløken denne gangen
Absolutt alle måltidene vi spiste hadde parmaskinke og parmesanost som forrett. Hovedmålet med turen var å lære mer om Parmaskinke, produksjonen, produsentene og selvsagt litt om historien til Parma, byen som vi var i
Siste munnfull før forretten var crostini med geitost fra Håøya og – nei, ikke de klassiske bruchetta-tomatbitene, men her altså sommerens norske jordbær barinert i basilicum og litt sukker
Ukens forrettEr du ute etter en deilig osteoppskrift som smaker himmelsk. Pasta med parmaskinke. Marinerte mozzarella som er en fryd for både syn og gane Dette er en enkel forrett å lage, som imponerer
Jeg foreslo først melon og skinke til forrett og en slow-cooked gryte. Når hun kommer så står du tilfeldigvis og kutter litt kald melon og oops jammen meg hadde du ikke en tynnskåren parmaskinke i kjøleskapet også
Siste munnfull før forretten var crostini med geitost fra Håøya og – nei, ikke de klassiske bruchetta-tomatbitene, men her altså sommerens norske jordbær barinert i basilicum og litt sukker
Bruschetta er en typisk italiensk forrett. Gåselever creme brulée, melon og parmaskinke. Slowfood spekemat, fiken og fersk buffelmozzarella fra ObikàDEN ITALIENSKE MENYENAntipasti - Forrett (spekemat, salat, bruschetta e
tre skiver parmaskinke. Spiser du i Langhe, er 4 forretter ganske vanlig. I Annunziata, den lille forstaden til La Morra, ligger vingården Fratelli Ferrero idyllisk til mellom vinmarker og vingårder