Våren går snart over i sommer og for mange er smaken av sommer friske bær og ferske grønnsaker. Her på Sørlandet er nok smaken av sommer for mange ensbetydende med smaken av saltvann
Til griljeringen. La oss gjøre litt ekstra ut av denne julaftenen, kanskje pynte litt mer enn vanlig, kanskje tilberede den med enda mer flid enn vi pleier, eller kanskje tenke litt mer på budskapet
Att det blev just piri piri-sås till griljeringen berodde på att vi hade sponsrat en av barnens kusiners skolklass och köpt grilloljor förra året, som nu började bli gamla
Vel hjemme etter en laaaang men fin tur til Bergen. Helt utrolig hvor vakker norsk natur er altså. Man føler seg ganske så liten men også heldig og ydmyk når man kjører der mellom de store gamle fjellene og de dype blanke fjordene
1 ss smør eller margarin til griljering. Del labbene på langs. Skyll nøye. Legg dem i kaldt vann, kok opp. Skum meget godt, tilsett løk, salt og resten av krydderet