Noen supper smaker best om vinteren, dette er en av dem. Legg det tilbake i suppen og varm opp. 1 pakke store, hvitebønner Go Green. Tilsett bønner og purre de siste 20-30 minuttene. 1 pakke store, hvitebønner Go Green
Hvis du ikke har cannellinibønner kan du bruke linser, erter eller andre tørkede bønner. Kjør så opp bønnene på en blender eller kjøkkenmaskin eller bruk en stavmikser og tilsett eventuelt litt fløte og melk til suppekonsistens
Hvitebønner, kidneybønner og kikerter vil også passe supert i denne oppskriften. Parmesanristede bønner kan du fint spiste som snacks alene, eller du kan ha dem i en salat, suppe eller lignende for å piffe opp smaken
Kutt opp grønnsakene i små biter og chorizo i strimlerSurr grønnsaker og pølse i litt olivenolje på middels varme noen få minutter, til løken er myk og blankHa så hakka tomat, litt basilikum og oregano, kyllingfond og laurbærblad i grytaLa alt putre i ti minutter mens du koker pasta eller makaroni ved siden avHa i bønner mot slutten av koketiden og ta ut laurbærbladetHa pasta direkte i suppetallerkenen, hell oppi suppe og rasp litt parmesan over
Jeg har valgt å bruke grønnkål, flaskegresskar, shiitake, aroma sopp og hvitebønner, er næringsrike grønnsaker som ikke bare gir en kraftig og fyldig smak til suppen, men også tektur med noe å tygge på