smelt sukkeret i en stekepanne til det blir karamell, tilsett olje, balsamico og smør. Enten du nå er på hytta eller hjemme, så passer det sikkert supert med en reinsdyrfilet med gode grønnsaker
Den trenger kort steketid og kjøttet er best medium til rødt, gjennomstekt anbefaler jeg ikke. Jeg serverte reinsdyrfileten med perfekt kokte mandelpoteter, stekte grønnsaker, sopp, fritert pastinakk, en nydelig portvinsaus og ripsgele
Virkelig en innertier til rosastekt andebryst eller reinsdyrfilet. Denne potetretten har jeg laget som en variasjon over de gode gamle ”Boulanger” potetene
kjøttet må ikke gjennomstekes – da blir det tørt. 1 reinsdyrfilet (indre/ytre) ca. 3 minutter) og reinsdyrfilet i smør i varm panne så de får en fin skorpe
Krydre reinsdyrfilet med salt og pepper, og brun den raskt på begge sider i en stekepanne med olje. Tataki er en tradisjonell japansk metode der kjøtt eller fisk stekes raskt på svært høy varme, før det blir skåret i tynne skiver
Dette lar jeg ligge i stekepannen, for å sette smak på smør og olje innen jeg varmer det opp. Denne oppskriften garanterer en helvill matopplevelse som vil få gjestene til å behandle DEG kongelig når du serverer det mest eksotiske norsk natur har å tilby – reinsdyrfilet
Våg å kjøre på kort steketid for rosa, perfekt resultat. Men sist søndag fikk vi lyst på en ordentlig, siste vintermiddag og slo vi til med innkjøp av fersk reinsdyrfilet