GA_googleAddAttr("Tag", "kalde-forretter"). GA_googleAddAttr("Tag", "forrettoppskrifter"). Recipes from “Mat Som Smaker” (Tasty Food) published by Schribsted in 1968
Retten kan serveres som fingermat/tapasrett eller som forrett. 400 gr svinekjøttdeig1 ss revet ingefær3 stk hakkede hvitløksfedd 1 stk hakket vårløk2 ss østersaus1 ts kvernetpepper1 ss kaldt vann1 pakke med wontonwrap (ca. 1 ss kaldt vann
Sil sausen før servering og montér med en klatt kaldt smør. NYTTÅRSMENY FORRETT. Forrett. Rypebryst med fløtesaus, hvitløksstekt champignon og rødbetepuré
En super lunsjrett syns jeg eller en god mettende forrett før et lett middagsmåltid. Med krydder som chili og ingefær kan kalde supper virke varmende og dessuten gir det nydelig smak
Du kan jo lage så mye godt å spennende og det kan være både lunsj, forrett og middag. 2 varme og 1 kald. Maskinen har plass til suppe til 4 personer hvis du har det som en lunsjrett eller forrett, skal det være middag er det suppe til 2 eller 3. 2 varme og 1 kald
La dette stå kaldt og marinere seg ca. Denne forretten ble jeg servert på en bedre middag jeg hadde i Wien tidligere i vår, og kombinasjonen laks, avokado og cayennepepper var så utrolig god
- Kok opp vann i en stor kjele, tilsett litt kaldt vann sånn at du klarer å ha hendene oppi kjelen. Vårruller egner seg godt som en forrett, eller som snacks