Lag først ponzusaus i god til før servering, da den skal serveres kald. Retten kan serveres som forrett eller som ett lett og enkelt måltid, til lunch eller middag
Idag ble det servert blomkålsuppe med sprøstekt spekeskinke og kamskjell, men hva med å plukke ferske neslekskudd ( virkelig i sesong nå), og lage brenneslesuppe
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Butternut squash suppe med pannestekt kamskjell, lime zest og kokosflak. Forrett. Til suppen trenger du 750 g Butternut squash, 26 g sitrongress, 164 g usaltet smør, 40 g vann, 8 g salt og 4 g natron, 2 bokser kokosmelk, 1 lime, 40 g kaldt usaltet smør i terninger. Ha salt på den ene siden av kamskjellene og stek med smør i varm panne – ca 1 minutt på hver side avhengig av størrelsen på skjellene. 40 g kaldt usaltet smør i terninger
Jeg startet med en kald forett som var gazpatcho suppe med brosme og brødkrutonger med pesto. Min varme forrett med kamskjell, eplepuree og mye annet godt
Når det er sommer, sol og god temperatur utendørs da liker jeg å spise ute og da foretrekker jeg enklere kald mat, men det er ikke noe større problem med et ny grillet kjøtt/fiskestykke i ny og ne