Kamskjell ceviche oppskrifter

Ceviche av kamskjell thai style

Ceviche av kamskjell thai style

Vi har laget en ceviche av kamskjell litt thai style denne gangen. Kamskjell er festmat, og med denne tilberedningsmetoden og tilbehøret, er det jo nærmest som å synge våren inn
Ceviche

Ceviche

Torsk, hyse og kamskjell (ikke fra oppdrett selvsagt) er blant mine favoritter. Ceviche er en utrolig frisk og god fiskerett, der fisken marineres i en sitrusblanding, og dermed "kokes" på et vis
Ceviche for pyser!

Ceviche for pyser!

Mine favoritter å lage ceviche av er laks, torsk, kamskjell og reker. Ceviche er raw food på sitt beste og fisk er absolutt på sitt mest næringsrike om den ikke er varmebehandlet
Ceviche

Ceviche

Torsk, hyse og kamskjell (ikke fra oppdrett selvsagt) er blant mine favoritter. Ceviche er en utrolig frisk og god fiskerett, der fisken marineres i en sitrusblanding, og dermed "kokes" på et vis
Kamskjell og sommer!

Kamskjell og sommer!

Kamskjellceviche med gjøksyre. Kamskjell og sommer. Ønsker du derimot å spise kamskjellet rått, er kamskjellceviche tingen
Le Bernardin - New York

Le Bernardin - New York

kamskjell og kråkebolle. Nesten som en slags ceviche, utrolig delikat. New Yorks best restaurant på fisk og skalldyr

Mine to første menn, og hvorfor hjemmekokklauget trenger meg!

Fenalår, tørka reinshjerter, lammehjerter, tørrfisk, ceviche, sushi, sashimi, østers, kamskjell og carpaccio er alle eksempler på animalsk føde, tettpakket med næring og protein i sin beste og mest lettfordøyelige form, tilberedt med tradisjonelle tilberedningsmetoder