Vi har laget en ceviche av kamskjell litt thai style denne gangen. Kamskjell er festmat, og med denne tilberedningsmetoden og tilbehøret, er det jo nærmest som å synge våren inn
Torsk, hyse og kamskjell (ikke fra oppdrett selvsagt) er blant mine favoritter. Ceviche er en utrolig frisk og god fiskerett, der fisken marineres i en sitrusblanding, og dermed "kokes" på et vis
Mine favoritter å lage ceviche av er laks, torsk, kamskjell og reker. Ceviche er raw food på sitt beste og fisk er absolutt på sitt mest næringsrike om den ikke er varmebehandlet
Torsk, hyse og kamskjell (ikke fra oppdrett selvsagt) er blant mine favoritter. Ceviche er en utrolig frisk og god fiskerett, der fisken marineres i en sitrusblanding, og dermed "kokes" på et vis
Til dette passer alt fra reker og kamskjell til laks og kveite og torsk og skrei og gud vet hva. Ceviche, eller fisk og skalldyr marinert i lime eller sitron, er en utrolig enkel måte å få et velsmakende og fantastisk godt fiskemåltid på bordet på null komma niks
Fenalår, tørka reinshjerter, lammehjerter, tørrfisk, ceviche, sushi, sashimi, østers, kamskjell og carpaccio er alle eksempler på animalsk føde, tettpakket med næring og protein i sin beste og mest lettfordøyelige form, tilberedt med tradisjonelle tilberedningsmetoder