Denne retten er like lett å lage til mange, så den passer godt som festmat. Ovnsbakt klippfisk, kremet erterstuing, asparges, mandelpotet og tomatsalsa
Retten er enkel å lage, og kombinasjonen av fløte, hvitløk og klippfisk gir en fantastisk god smak. Denne retten har også sitt opphav i den sydlige delen av Frankrike, men det finnes sikkert variasjoner over dette temaet i hele Middelhavsområdet hvor klippfisk er populært
I mens klippfiskretten gratineres i ovnen så kan du lage tilbehør som f eks stekt flesk eller bacon, og kokte grønnsaker som brokkoli, gulrøtter, kålrot og blomkål
Denne klippfiskmiddagen er usedvanlig lett å lage, fantastisk smakfull og artig å servere gjester. Utvannet klippfisk stekes i ovnen sammen med smakfulle tomater, paprika, oliven, party poteter, rødløk og chorizo boller
Slik lages bacalao. Her kommer oppskriften på bacalao slik min mann pleier å lage det. #spisogspar #blogg #hverdag #helg #jul #middag #baccalao #hjemmelaget #matlyst #Sicilia #Italia #Norge #mamma #matglede #helse
Før du lager denne retten må selvsagt klippfisken vannes ut. Du kan lage mange spennende retter med den, den mest kjente er vel den klassiske bacalaoen i tomatsaus
Klippfisk og sild er påskemat. I nærmeste supermarkedet kan man finne ferdig saltet eller marinert sildefileter som man selv kan legge i vann eller melk for så å lage verdens beste saus eller marinade til
Lager du bacalao, er det en rett som er lett å lage til mange. I Brasil, som er ett av de største klippfiskmarkedene, er det en voldsom vekst i etterspørselen etter klippfisk til jul og påske
Men du kan sjølvsagt gå for plukkfiskvarianten, og nøye deg med å lage den kvitesausen, droppe egga og makaronien og vende klippfisk og grønsaker inn i sausen
Vi kan lage mye godt av denne spennende salta og tørka fisken. Menyer med både lokalt kjøtt og lokal fisk må settes sammen, og klippfisk er for meg en lokal råvare selv om jeg bor i den eneste kommunen i Møre og Romsdal uten tilknytning til fjorden
Dagens klippfiskgryte er enkel og rask å lage. Et flott middagsmåltid du kan lage kvelden i forveien og bare sette i stekeovnen når du kommer hjem fra jobb