Melboller blir også kalt for klot, krumme eller klubb. Ved andre servering skal kjøttet skal skjæres i skiver og serveres med en sursøt løksaus, som også lages på suppekraften, grønnsaker fra suppen -og kokte poteter selvfølgelig
Skrell poteter og rens grønsaker. Det meste kan gjøres klart dagen før, da kan man bare legge kyllingklubbene over grønnsakene og sette det i ovnen når man kommer hjem fra jobb
Kanskje rett og slett for å feire fødselsåret til vår kjære klubb. En terrin av ishavsrøye og mousse av krabbe og reker, og med en intens bisque av hummer til, pyntet med lakserogn, gule prestekrager, dill, pannestekte poteter, blomkål og pastinakk
Skrell og riv potetene, og bland godt sammen med mel og salt. Klubb. Legg litt sirup på en halv skive brunost og brett inn kantene, lag en ball rundt ostestykket med potetmassen
Jeg fikk hjemmelaget moussaka servert på forrige klubb,. Vegetar-Moussaka med sopp og poteter. Skrell og skjær poteten i tynne skiver, stek i en blanding av smør og olje,
"Kjært barn har mange navn" Potetball, kumle, klubb, raspeball eller som vi sier her. + tilbehør (poteter, gulrot, kålrot, pølse, mår, søtpotetmos, bacon osv)
Fra Wikipedia, den frie encyklopediPotetball, også kalt klubb, raspeball, kumle, kump(e) (ofte feilstavet 'kompe'), klot eller ball er en tradisjonell matrett
Blodet siles og blandes med vann og rårevne poteter. I dag lages det blodklubb i det Hermanske hjem. Nå har det seg slik at Jon hater blodklubb, men Kari har vært med på å lage blodklubb så lenge hun kan huske
Komle er ein middagsrett som òg er kjend som raspeball, potetball, klubb eller kompe. Skrell og riv dei rå potetene på råkostjern eller i ein foodprocessor