Snu kotelettene en gang under steketiden. Koteletter er billig og god mat som kan brukes både til hverdag og fest, det er avhengig av måten du serverer dem på
Perfekt tilbiff, koteletter, steik og andre kjøttretter. Steketiden kan forkortes noe hvispotetskivenegis et oppkok i fløte eller melk på forhånd, men jeg synes det er lettest å ha dem rett iovnen
Steketiden avhenger av størrelsen på kotelettene. Tidligere har jeg lagt ut en oppskrift på biffbulgogi her i bloggen, i dag forsøker vi oss på koreanske svinekoteletter
Mørt og kjøtt saftig kjøtt kjennetegner lammet. Som alltid prøver jeg å gjøre matlagingen enklest mulig, slik er det også denne gangen - for denne lager seg stort sett selv
La kotelettene steke ferdigiovnen. Jeg fikk tak i noen skikkeligfinesvinekoteletter fra Jæren Smak på Meny i går, sånne ordentlig tykke og saftige med stor fettrand
Svinekam er rett og slett svinekoteletter, som ikke er delt opp ikoteletter. Her har jeg servert krydret sennep -og honningmarinert, langtidsstektsvinekam, med fløtegratinerte poteter, ovnsbakte grønnsaker og brun saus
Svinekam er rett og slett svinekoteletter, som ikke er delt opp ikoteletter. Sett gjerne inn et steketermometer i den tykkeste delen av kjøttet, hvis du vil følge med under steketiden
Så jeg hadde heller ikke denne gangen helt oversikt over steketidi forhold tilovnen. Alle sidenefikk en god skårpe før jeg la den over på et ildfast fat - klar for viderestekingiovnen