Legg bukten, fløte og krydder. Sett lokket på og sett den iovnen. Skyv ikyllingen og strø det over potetene, snu alt over et par ganger, slik at potetene er nedsenket i sausen
Tilsett kokosmelk eller fløte og la det småkoke under lokk til gulrøttene er skikkelig møre. Skjær en lomme ikyllingen og legg skiver av briei hver lomme
fløte. Du kan selv velge om du vil brune kyllingen før eller etter du har surret baconet rundt, men det er viktig at du gjør det før du steker den iovnen
Ovnsstekt rype med potetmos og en deiligfløtesaus med eple og bacon. Og når jeg fikktil en så god saus som denne eple- og baconsausen tar jeg alle poengene
Enten kjøtt, fisk, eller kylling med tilbehør. Speilegg og bacon er også super frokost/lunsj. Før jeg sluttet å bruke meieriprodukter kokte jeg kålen ilittfløte
Vi serverte den med helstekt kylling fra Stange og salat. Inspirert av flinkeMaria som har bloggen Marias salt og søtt har jeg lagd en grønnkålpai av vår aller siste grønnkål fra kjøkkenhagen
Om du vil servere den med kjøtt, kan strimler av kylling eller svinekjøtt passe bra. som crunchy krutonger (av lavkarbobrød), kokt egg, bacon eller andre skinker, sopp, sprøstekt pastinakk, sprøstekte kikerter… Itillegg kan du drysse over noen gode urter, litt kokosmelk, en skje creme fraiche, en dæsj fløte, noen dråper olivenolje, litt pesto, en skvislime, rive over litt parmesan, osv, osv