Lage vilt pølse oppskrifter

Hvordan lage hjemmelaget brunsaus.

Hvordan lage hjemmelaget brunsaus.

Bytt ut buljongen med viltfond. I dag skal vi varme røkte middagspølser i sausen. Brunsaus er noe jeg stort sett lager fra bånn hver gang
Hjemmelaget viltpølser

Hjemmelaget viltpølser

) med så mye vilt kjøtt vi har i frysen, mye av det kjøttdeig, tenkte jeg hvorfor ikke lagepølser av noe av det
Allsidig kjøttdeig med italienske krydder

Allsidig kjøttdeig med italienske krydder

Denne deigen kan gjerne brukes for å lagepølser, pizza, oppi lasagne eller som kjøttpudding. Jeg prøver hele tiden å finne på nye og spennende måter å bruke opp det store elghakklageret vi har i fryseren
En himmelsk gulrotpuré!

En himmelsk gulrotpuré!

Jeg har gjort litt research de siste ukene, har prøvd forskjellige varianter og kan meddele at jeg har kommet fram til en måte å lage gulrotpuré på som faktisk fører til et magisk resultat
Noen for enhver smak

Noen for enhver smak

Men de aller kuleste pølsenelager du selv, med utallige spennende smaksvarianter. Skal du være skikkelig flink lager du egne lomper til

Lyntur til Lyon

Jeg stakk hodet inn i et rålekkert femstjerners designerhotell i nabolaget. Jeg ble vilt begeistret for ostene og salamien
Hva er et naturlig kosthold?

Hva er et naturlig kosthold?

Laget fra bunnen av. Hvorfor må vi vasse i blandingsprodukter som karbonader og pølser, når vi kan få helt fantastiske måltider av rene kjøttstykker av lam, storfe, svin, vilt, fisk og fugl

Nyttårsmeny!

Til forrett lager vi toast med hete reker. Er jammen usikker på om jeg har spist vilt i det hele tatt tidligere
Løkkompott.

Løkkompott.

Løkkompott kan ta litt tid å lage, men er nydelig tilbehør til kjøttretter (f. lam og vilt) og paté. Løkkompott gjør også underverker for helt vanlige, eller uvanlige, pølser i brød
Redningsaksjon for ramsløken

Redningsaksjon for ramsløken

Lenger nede finn du ut korleis du kan lage ramsløkpuré, ramsløksmør og ramsløksalt. Denne viltveksande kvitløken har fabelaktige eigenskapar og smak, men du bør vere med på ein liten dugnad for å hindre at den kjem i fare

Gåsehold i Østfold

Tradisjonelt har det vært laget mange slags pølser når det ble slaktet på gårdene om høsten. oppskriften finner du i kategorien ”Kjøtt og vilt
Digg mos

Digg mos

Regnværet plager ikke meg. Alt fra elg, vilt, spanske, tyske og tradisjonelle, grove, fine og yummie. I går kveld hadde vi pølser og mos til middag