Laks kokosmelk oppskrifter

LAKS MED KOKOSMELK OG RIS

LAKS MED KOKOSMELK OG RIS

Varm det opp og legg i laksestykkene. Kokosmelk, fiskesaus og sweet chilisaus. 4 porsjonsstykker laks uten skinn og ben, ca. 2 1/2 dl kokosmelk (det finns pk med denne mengden). La fisken trekke i kokosmelken i 5 minutter, eller til den er akkurat gjennomkokt. 4 porsjonsstykker laks uten skinn og ben, ca. 2 1/2 dl kokosmelk (det finns pk med denne mengden)
Laks med rød curry paste og kokosmelk

Laks med rød curry paste og kokosmelk

Legg lakseterningene til side på et fat. Tilsett curry paste og kokosmelk, og rør ofte. 600 g g laksefilet, uten skinn og bein laksefilet, uten skinn og bein. 14 dl dl kokosmelkkokosmelk. 1Ingredienser Antall porsjoner - + 600 g g laksefilet, uten skinn og bein laksefilet, uten skinn og bein 2 ss ss soyaolje soyaolje 1 stk stk sjalottløk sjalottløk 2 ts ts curry paste, rød curry paste, rød 4 dl dl kokosmelkkokosmelk 1,5 ts ts soyasaus soyasaus 1 stk stk chili, rød chili, rød 0,5 dl dl vann vann 0,5 terning terning fiskebuljong fiskebuljong 1 ts ts sukker sukker 2 stk stk vårløk vårløk 4 stk stk limeblad limeblad Serveres med 0 ris risSkjær laksefileten i store terninger. Varm olje i en stekepanne og brun lakseterningene på begge sider, i 1-2 minutter. Tilsett lakseterningene, vårløk og limeblad, og la det hele småkoke i 2-3 minutter
Thaiinspirert laks i form

Thaiinspirert laks i form

Her om dagen sa jeg «blææ, vil ikke ha laks» i en skikkelig barnslig tone da samboer spurte om jeg ville ha fisk til middag
Laks i form med asiatisk vri

Laks i form med asiatisk vri

Bland forsiktig inn kokosmelk, tomater samt saften og skallet fra en sitronTilsett scampi og la de surre med i et par minutter til de er ferdige
Laks med kokosris og mangosalat

Laks med kokosris og mangosalat

Ha i vann, kokosmelk og salt, og kok opp. Jeg pleier å gå i gang med laksen så snart jeg har fått risen på kok
Laks med ingefær og kokos

Laks med ingefær og kokos

¤ Hell over kokosmelk, fiskesaus (eller soyasaus) og strø hakker chili over. Laksen skal ha skiftet farge helt igjennom
Laks med med wokede, krema grønnsaker

Laks med med wokede, krema grønnsaker

) Tilsett deretter vanlig kokosmelk og la alt kreme seg sammen. Laks, ørret, scampi, torsk og anna kvit fisk i spennande smakskombinasjoner og forskjellig tilbehør
MARINERT LAKS MED RØD PESTO

MARINERT LAKS MED RØD PESTO

Bland sammen fiskekraft, soyasaus, kokosmelk og krydder, legg laksebitene i og sett det i kjøleskapet noen timer
LAKS/ØRRET I FORM MED SPICY KOKOSMELKSAUS

LAKS/ØRRET I FORM MED SPICY KOKOSMELKSAUS

Denne spicy sausen løfter ørret-/laksemiddagen til nye høyder. 600 g ørret- eller laksefilet i store terninger, 3x3 cm. 1 boks kokosmelk, 4 dl, ikke light. 600 g ørret- eller laksefilet i store terninger, 3x3 cm ---. 1 boks kokosmelk, 4 dl, ikke light

Laks, squash og reke laksa

185g jar laksa lim (eller bruke 2-3 ss Thai rød karripasta). 400g kan kokosmelk. 400g skinnfri laksefilet, skåret i store biter. Hell i kokosmelk og lager, og la det småkoke i 10 minutter. Hvis du gjør dette for å spise nå, tilsett laks og reker, og stek i 4-5 minutter til fisken er gjennomstekt. Legg laksen og reker, cover, kok opp og la det småkoke til fisken er kokt - det tar bare 1-2 minutter. 185g jar laksa lim (eller bruke 2-3 ss Thai rød karripasta). 400g kan kokosmelk. 400g skinnfri laksefilet, skåret i store biter
Vegansk laksa med tofu

Vegansk laksa med tofu

Suppen er enkel å lage ved at man først lager en sterk og smakfull “laksapasta” som så røres ut i kokosmelk
LAKS KORMA

LAKS KORMA

Ha i vann og kokosmelk og la dette koke opp. En ny og spennende laksemiddag med indisk kormasaus full av alskens krydderier
Kremet laks med søtpotetmos

Kremet laks med søtpotetmos

♦ Legg laksefileter i en ildfast form og smør den stivnede kokoskremen over filetene. 4 laksefileter. 1 boks vanlig kokosmelk (settes kjølig). 4 laksefileter. 1 boks vanlig kokosmelk (settes kjølig)
Myntemarinert laks med kormasaus

Myntemarinert laks med kormasaus

Kjør alle ingrediensene til myntemarinaden i en blender og mariner laksen i blandingen. Laksen stekes i stekeovn på 250 °C i 7-8 minutter. 500 g laks i stykker. 1 boks kokosmelk