Varm det opp og legg i laksestykkene. Kokosmelk, fiskesaus og sweet chilisaus. 4 porsjonsstykker laks uten skinn og ben, ca. 2 1/2 dl kokosmelk (det finns pk med denne mengden). La fisken trekke i kokosmelken i 5 minutter, eller til den er akkurat gjennomkokt. 4 porsjonsstykker laks uten skinn og ben, ca. 2 1/2 dl kokosmelk (det finns pk med denne mengden)
Legg lakseterningene til side på et fat. Tilsett curry paste og kokosmelk, og rør ofte. 600 g g laksefilet, uten skinn og bein laksefilet, uten skinn og bein. 14 dl dl kokosmelkkokosmelk. 1Ingredienser Antall porsjoner - + 600 g g laksefilet, uten skinn og bein laksefilet, uten skinn og bein 2 ss ss soyaolje soyaolje 1 stk stk sjalottløk sjalottløk 2 ts ts curry paste, rød curry paste, rød 4 dl dl kokosmelkkokosmelk 1,5 ts ts soyasaus soyasaus 1 stk stk chili, rød chili, rød 0,5 dl dl vann vann 0,5 terning terning fiskebuljong fiskebuljong 1 ts ts sukker sukker 2 stk stk vårløk vårløk 4 stk stk limeblad limeblad Serveres med 0 ris risSkjær laksefileten i store terninger. Varm olje i en stekepanne og brun lakseterningene på begge sider, i 1-2 minutter. Tilsett lakseterningene, vårløk og limeblad, og la det hele småkoke i 2-3 minutter
) Tilsett deretter vanlig kokosmelk og la alt kreme seg sammen. Laks, ørret, scampi, torsk og anna kvit fisk i spennande smakskombinasjoner og forskjellig tilbehør
Denne spicy sausen løfter ørret-/laksemiddagen til nye høyder. 600 g ørret- eller laksefilet i store terninger, 3x3 cm. 1 boks kokosmelk, 4 dl, ikke light. 600 g ørret- eller laksefilet i store terninger, 3x3 cm ---. 1 boks kokosmelk, 4 dl, ikke light
185g jar laksa lim (eller bruke 2-3 ss Thai rød karripasta). 400g kan kokosmelk. 400g skinnfri laksefilet, skåret i store biter. Hell i kokosmelk og lager, og la det småkoke i 10 minutter. Hvis du gjør dette for å spise nå, tilsett laks og reker, og stek i 4-5 minutter til fisken er gjennomstekt. Legg laksen og reker, cover, kok opp og la det småkoke til fisken er kokt - det tar bare 1-2 minutter. 185g jar laksa lim (eller bruke 2-3 ss Thai rød karripasta). 400g kan kokosmelk. 400g skinnfri laksefilet, skåret i store biter
♦ Legg laksefileter i en ildfast form og smør den stivnede kokoskremen over filetene. 4 laksefileter. 1 boks vanlig kokosmelk (settes kjølig). 4 laksefileter. 1 boks vanlig kokosmelk (settes kjølig)
Kjør alle ingrediensene til myntemarinaden i en blender og mariner laksen i blandingen. Laksen stekes i stekeovn på 250 °C i 7-8 minutter. 500 g laks i stykker. 1 boks kokosmelk