Smaken av kokt kjøtt i gryta gjør susen, så når dere har tid, ta jobben med å steke kjøtt og lag en skikkelig middag – det setter både store og små pris på
Jeg er så fan avlapskaus. Så om du kutter ut eller legger til en ingrediens eller to eller har i mer eller mindre av noe gjør absolutt ingenting (Men poteter må du ha)
Tørk av kjøttet. Til denne lapskausen hadde Owe med seg friske laurbærblad. Skrell og kok potetene og resten av gulrøttene og løken i saltet vann med en smørklatt og persillestilker
Brun lapskaus med rause biter av grønnsaker og godt kjøtt er et fantastisk barndomsminne. Dette er egentlig restemat, så bruk av de grønnsakene og kjøtt du har hjemme
Lapskaus har blitt sett på som hverdagsmat i alle år, men jeg synes slett ikke det er hverdagsmat. Lapskaus er i alle fall skikkelig tradisjonsmat på lik linje som fårikål, og minst like god synes jeg
Selv foretrekker jeg høyryggav okse. For ti år siden var lapskaus noe av det trausteste jeg visste. rotgrønnsaker, poteter og kjøtt (eller klassiske kjøttpølser), men jeg er tilbøyelig til å gi navnet skylden