Lauper oppskrifter

Trønderske Laup

Trønderske Laup

#fsb-social-bar { width. 100%. border-bottom. 1px solid #dbdbdb. border-top. padding. 10px 0. margin. 0px 0 20px 0. float

Grove lauper

Lauper er om jeg ikke tar helt feil trønder “brød”, og de er så deilige. Det er lite som slår god gjærbakst

No-knead anisbrød

En av tingene er lauper, eller søte rugboller med anis om du vil. Brorparten av livet har jeg vokst opp i Trøndelag, og jeg vil si at det har kommet mye godt ut av dette

UKEN SOM GIKK #7

UKENS SANGHehe, sist uke gikk jeg tilbake til 80-tallet med sangen "Girls just want to have fun" med Cyndi Lauper
Laup

Laup

Så MÅ du spise noen nybakte lauper med smør og brun geitost på. Dette er en stor oppskrift og du får 20 gode lauper. Dette er en stor oppskrift og du får 20 gode lauper
Lauper/Løyper

Lauper/Løyper

(20 stk)100 g smør7 dl melk80 g gjærca 14 dl hvetemel5½ dl siktet rugmel150 g sukker1 ts salt1 ss knuste anisfrøSmelt smøret, tilsett melk og varm til fingervarmt

Tilbake i Laupet for ei enkel oppgåve...

Alltid like godt å vere i Laupet. sjølv om eg gjerne skulle vore heime i valpekassa er dei så flinke å passe dei heime at fråver av meg gjer ingen ting
ANISKRINGLER

ANISKRINGLER

LikFacebook16Twitter0Google+0Pinterest0. Jul og baking betyr mye god gjærbakst i House of Uri. Jeg er spesielt glad i laup eller anisboller…men her om dagen hadde jeg en veldig hyggelig kunde innom fra Bjarkøya som begynte å snakke om disse aniskringlene hun bakte

Jentebølgen 2013

I går, tirsdag 11. 06, gikk Jentebølgen 2013 av stabelen i Trondheim. Jentebølgen er et 5 km langt trimløp for spreke jenter i alle aldre

Godt å kunne sette pris på...

…det enkle. Herlig ro i skogen med ein herlig familie ♥ lykke berre det å få vere ilag dag etter dag, ingen jag, kjas og mas…Berre oss heil enkelt ♥ ja, og enkle det er vi også…

SNORKING

FAKTA OM SNORKING. Søvnapné og snorking Den som sover synder ikke, heter det i ordtaket. Den som sover snorker ofte, er en annen variant

Lauper med sirup

Smuldre gjæren i en bolle. Smelt smør og bland med melken. La blandingen bli lunken og løs opp gjæren i dette

Lauper

Smelt smøret i kjele. Ha i melken og la blandingen bli lunken (37°C). Smuldre gjæren i en bolle og løs opp i den fingervarme væsken