Marengsbunner kan med fordel lages noen dager i forveien og oppbevares tildekket med litt bakepapir. I dag er det store uenigheter om hvor Pavlova kaken egentlig stammer i fra og både Australia og New Zealand påberoper seg retten til oppfinnelsen
Eg kommer muligens til å lage ekte marengsbunn med dagens tips på melkefritt fyll, som gjerne er ett alternativ til andre som mån ta hensyn til melkeintoleranse uten at forskjellen blir for stor
Jeg prøvde meg først på iskaka sånn jeg pleier å lage den, med marengsbunn, men jeg fikk virkelig ikke til marengs med Stevia Sugar, jeg sier ikke at det ikke går, jeg fikk det bare ikke til i går
Men hva gjør du med alle eggeplommene som er til overs etter marengsbunnen. Da kan du ta en titt Her (intern lenke) og finne oppskriften jeg bruker til en stor langpanne
Jo lenger den stivpiskes, jo finere blir marengsbunnen. Jeg legger stor vekt rundt plantebasert og vegetarisk mat, selv om jeg ikke direkte kan kalle meg selv for "vegetarianeren"
Til marengsbunnen og rosettene trenger du. Tegn en stor sirkel. Legg marengsbunnen. fyll inn den store sirkelen du har tegnet, sprøyt små rosetter i de små