Disse kyllinglårene har godgjort seg i brine i noen timer, tilsatt marinade og så grillet. Marinaden gir kyllinglårene en rik smak med dybde som de voksne rundt bordet satt pris på
Jeg hadde tenkt til å tilberede dagens kyllinglår med asiatiske smaker på grillen i hagen. Da han påpekte at han først måtte spa frem grillen fra under all snøen i hagen, bestemte jeg meg for å lage kyllinglårene i stekeovnen i stedet
Jeg marinerte lårene i litt søt asiatisk plommesaus, da blir stekeskorpen crispy og deilig også. Man skulle tro dette sofistikerte sous vide-kyllinglåret ville være stjernen i denne retten, men noen ganger blir man virkelig tatt på senga (ja, jeg er en tøs)
“Kyllinglår” fra Vantastic Foods. Denne gangen har jeg fått prøve ut “kyllinglår” sendt fra Det første som slo meg var at de så nokså ekte ut, med “skinn” og det hele
6 stk benfri kyllinglår. Dekk med plastfolie og mariner kyllinglårene i minst 30 minutter, men gjerne ett par timer i kjøleskapet. 6 stk benfri kyllinglår
Legg kyllinglårene i en frysepose og hell all marinaden over. 2 kyllinglår 4 poteter 4 gullrøtter 2 sitroner 1/2 dl fibersirup eller honning Tørket Rosmarin Sitronpepper Salt Olivenolje Slik gjør du. 2 kyllinglår
Legg kyllinglårene og marinaden i en dobbel frysepose. 4-6 kyllinglår med skinn 1 lime 1 dl frisk persille Salt og pepper etter smak Til marinaden trenger du. 4-6 kyllinglår
Har du god tid kan du legge det marinerte kjøttet i en pose i kjøleskapet noen timer. Jeg marinertekyllinglår som ble stekt i 35 minutter på 200 grader