Bananpannekaker medhavregryn og kokos. Denne paien lages med filodeig, som er løvtynne ark med deig som fås kjøpt ferdig, så denne paien er faktisk veldig lettvint å lage selv om den ser fancy ut
Del stilkene i biter, legg i en kasserolle sammen med vann, sukker, ingefær, sitronskall og kanel. Smuldre sammen alle ingrediensene til deigen, fordel halvparten av deigen i en paiform eller ildfast form
Frokost/ kveldsmat, Lunsj, Pai og pannekaker, Sunt og godt. Havregrynet gjør at de metter bedre enn andre pannekaker og gjør dem sunnere enn om de var laget med hvetemel
Rabarbrapaimed speltmel og havregryn og toppet med jordbær. Siden det er helg må det være lov å kose seg litt ekstra (og spesielt når det er så dårlig sommervær), så her kommer en oppskrift på rabarbrapai som vi har toppet med ferske jordbær og sitronmelisse og smaker nydelig sammen med vispet krem, vaniljeis eller vaniljekesam
Smuldrepai ser ikke spesielt godt ut, men gjett om det er. Serveres aller helst med vaniljeis til (den på bildet, Oatly, er vegansk, og smaker nyyydelig
Rør egg, kokosmelk og olje sammen med krydder og hell over. 30 g havregryn (glutenfri). Kjør ingrediensene til bunnen i en kjøkkenmaskin og trykk deigen ned i en paiform, og oppover kantene, trykk lett med en gaffel og stek den midt i ovnen på 180 grader i 10 min. Strø fetaost og tomater og sett i ovnen igjen i 45 min 30 g havregryn
Det er jo såååå mye godt en kan lage med rabarbra, og siden det er søndag må det være lov å kose seg litt ekstra, så her kommer en oppskrift på rabarbra pai som vi har toppet med ferske jordbær og sitronmelisse blader
Bland sammen lik mengde av sukker, smør, mel og havregryn og smak til med bringebær syltetøy. Bestemte meg for å lage noen cupcakes når jeg kom hjem fra kirka så da ble det BrownieCupcakes medbringebærpai filling