Parmaskinke forrett oppskrifter

Grissini med parmaskinke & pestodressing

Grissini med parmaskinke & pestodressing

Her er grissini brukt i en forrett, med god italiensk skinke, pinjekjerner og pestodressing. Parmaskinke (prosciutto di Parma) er en spekeskinke av svin fra Parmadistriktet i det nordlige Italia
Vinkokt med pamesan, parmaskinke og dampet asparges

Vinkokt med pamesan, parmaskinke og dampet asparges

Dette er samme forretten jeg hadde for to uker siden, men denne gange forsøkte jeg meg med parmaskinke i stede for røykelaks, fremgangsmåten er den samme, men jeg valgte å kutte ut hvitløken denne gangen
Italiensk aften #2

Italiensk aften #2

Bresaola er oksealternativet til parmaskinke. Siste munnfull før forretten var crostini med geitost fra Håøya og – nei, ikke de klassiske bruchetta-tomatbitene, men her altså sommerens norske jordbær barinert i basilicum og litt sukker
En italiensk inspirert middag

En italiensk inspirert middag

Parmaskinke, chorizopølse, parmesanost, oliven, pesto, frukt. Forrett. Forrett. 2 pakker Parmaskinke (Totalt ca
Bruschetta

Bruschetta

eks en skive parmaskinke til eller litt revet parmesan. Fungerer fint som lunsj, et mellommåltid eller som forrett og kan varieres med f
Kamskjell med sellerirotpuré og sauce simple

Kamskjell med sellerirotpuré og sauce simple

En flott forrett med kamskjell og sellerirotpuré. 2 skiver parmaskinke. Stek parmaskinken i ovn på brett på 200 gr i ca 10 min. 2 skiver parmaskinke
Ukesmeny, uke 47

Ukesmeny, uke 47

Pasta med parmaskinke. Ukens forrettEr du ute etter en deilig osteoppskrift som smaker himmelsk. Marinerte mozzarella som er en fryd for både syn og gane Dette er en enkel forrett å lage, som imponerer
Italiensk aften #2

Italiensk aften #2

Bresaola er oksealternativet til parmaskinke. Siste munnfull før forretten var crostini med geitost fra Håøya og – nei, ikke de klassiske bruchetta-tomatbitene, men her altså sommerens norske jordbær barinert i basilicum og litt sukker
Fyldig smak av Italia

Fyldig smak av Italia

Dette kan brukes til forrett, hovedrett eller bare kos, og det var like godt uten parmaskinke som med

Roma på dagtid

Gåselever creme brulée, melon og parmaskinke. Bruschetta er en typisk italiensk forrett. Slowfood spekemat, fiken og fersk buffelmozzarella fra ObikàDEN ITALIENSKE MENYENAntipasti - Forrett (spekemat, salat, bruschetta e
En vingård i Piemonte

En vingård i Piemonte

tre skiver parmaskinke. Spiser du i Langhe, er 4 forretter ganske vanlig. I Annunziata, den lille forstaden til La Morra, ligger vingården Fratelli Ferrero idyllisk til mellom vinmarker og vingårder