Pinnekjøtt – slik får du det garantert saftig. Legg pinnekjøttet i vann natten over. Sil av grønnsakene og kok pinnekjøttet i grønnsaksbuljongen i en time eller til kjøttet er mørt
Pinnekjøtt, ja. Dampet OG stekt pinnekjøtt. I en vestlendings øyne perfekt pinnekjøtt. Dette er bare ment som et tips, jeg sier ikke at noens måter å tilberede pinnekjøtt på er feil
Skal man tro vestlendingene blir det ikke jul før pinnekjøttet står på bordet. Nå er det nå slik at det ikke bare er vestlendingene som nyter den herlige og unike smaken av saltet pinnekjøtt i løpet av julen, da nordmenn flest har begynt å få øynene opp for denne maten i nyere tider
Pinnekjøtt tilberedt på utradisjonelt vis innbyr til å leke jul allerede i november. Personlig mener jeg allikevel at øldampet pinnekjøtt på søtpoteter servert med ovnsbakte rødbeter fortjener sin egen lille høytidsstund
Navnet pinnekjøtt kommer av at kjøttet kokes på en "rist" av bjørkepinner, men det er ikke nødvendig at kjøttet kokes på bjørkepinner, du kan bruke en vanlig rist, og noen koker pinnekjøttet i vann uten rist også
Legg en metallrist eller bjørkepinner uten bark i bunnen av en vid kjele. Del pinnekjøttsiden på langs mellom hvert ribbein eller kjøp pinnekjøttet ferdig oppdelt
Pinnekjøtt er saltede og tørkede ribbenssider fra sau eller lam, produseres både røkt og urøkt. Pinnekjøtt er den beste julematen jeg kan få, med vossakorv og kålrotstappe som tilbehør
En julaften utenpinnekjøtt er ikke julaften, så enkelt er det her i huset. Det er gjerne første gang du skal lage pinnekjøtt selv, her kommer min måte å lage pinnekjøtt med kålrabistappe på