Kok inn sukker og eddik, finhakk valnøtter. Smak dressingen tilmed urter, salt og pepper, bland i. En kan velge seg tilbehør som agurk- og råkostsalat, se her, eller kanskje blomkålsalat, oppkrift her
Disse små tjukke pannekakelignende sakene medrømme og kaviar eller røkelaks… eller fenalår eller… Vil du ha den litt mer avanserte oppskriften, finner du den her
Tilsett fløte og rømme og kok til det tykner, smak tilmed salt og pepper. eks rørosrømme). Brioche deles i skiver, pensles med litt sukkerlake og grilles på sterk varme til overflaten blir crisp
Med piska seterrømme, agurksalat og kokte poteta til. Mens fisken steik kok eg poteta, skjær opp agurk, lage syrlig agurkdressing og putte Seterrømme i miksmaster'n ilagmæ ei teskje sukker
tradisjonelle vis med reker, dill og rømme/majones var den likevel en spennende. eventuelt garnityr som sprøstekte krutonger, renset krabbekjøtt eller en liten rømmeklatt
Når bakebrettet er fullt, pensles de med lett pisket eggehvite og strøs medperlesukker. Pisk medsukkerettil en seig eggedosis, se til at sukkeret har smeltet
Med piska seterrømme, agurksalat og kokte poteta til. Mens fisken steik kok eg poteta, skjær opp agurk, lage syrlig agurkdressing og putte Seterrømme i miksmaster'n ilagmæ ei teskje sukker
Pensle kaken medpisket egg og stikk noen hull i deigen, så dampen slipper ut. Ha i rømmen. Siden det meste sexy jeg kan si Saint-Amand-Montrond, er at det er frankrikets geografiske midtpunkt, vil jeg befatte meg med Loire en stund til