Den ovnsbakte varianten av Ratatouille gjør at grønnsakene holder bedre på teksturen og smakene. Ovnsbakt Ratatoille er nydelig tilbehør til alle typer grillet/stekt kjøtt
Du kan ha ratatouille som tilbehør til mye, vi bruker å lage ovnsstekte koteletter. Dette er en rask og enkel rett, og du kan gjerne lage opp en større porsjon med ratatouille og fryse ned i passende porsjoner
Mange, meg selv inkludert – av og til – lager ratatouille raskt ved å steke opp grønnsaker i panna. Her er ei oppskrift på den ultimate ratatouillen, inspirert av ei kokebok jeg har fra Provence
Ratatouille (som egentlig bare er ei grønnsaksform) er både enkelt, sunt og godt. Bland ratatouille og spagetti sammen på en tallerken, ha over litt hakka fersk basilikum og masse(
1 stor aubergine, delt i store terninger2 squash, delt i store terninger3-4 ss olivenolje1 løk, finhakket1 rød paprika, i store biter1 fennikel, i tynne strimler1 gul paprika, i store biter1 boks hakkede tomater1 kinesisk hvitløk, presset1 ts tørket basilikum1/2 ts timian1 ts dijon sennep1 ss soyasaus (glutenfri tamari fås på helsekost)salt og pepperStart med å ha aubergine i en bolle, strø salt over og bland det godt sammen
Retten er hentet fra boken "Helt naturlig mat" av René Zografos. Boken har jeg skrevet om tidligere. Denne oppskriften har nydelig smak og er veldig lett å lage