Tredje sushioppskrift ut, er tempura scampi maki. Jeg har lenge forsvart mitt store sushikonsum med at det jo tross alt er fisk og dermed så sunt som bare det
Kjøp så laks (jeg brukte salmalaks), gulrøtter og agurk – evt hva enn du måtte ønske. Jeg fikk muligheten til et lite samarbeid med Saitaku sushi, og jeg skal si dere det – dette ble en suksess
Hakk så opp vårløk og avokado og salmalaks i små biter. Sushi er virkelig i vinden her i gården. Salmalaksbitene legges i egen skal og blandes med to ts chilimajones og to ts hakket vårløk
- Salmalaks, skåret i tynne skiver. Sushi er og blir favoritten i husstanden her, og den ene planen jeg hadde da feriepengene tikket inn, var å lage så mye sushi som jeg orket
Det er duket for oppskrift nr 2 av sushi-favorittene mine. - Ferdig kokt sushiris (sushiris, riseddikk + 2 ss sukker). - 40 gr salmalaks. 40 gr salmalaks
Kanskje ikke akkurat sushi eller maki, men noe innen min rekkevidde. Ikke akkurat sushi,. Tenker nok at jeg må utforske de mulighetene som fins rundt denne måten å lage sushi på
Og dette er den veldig enkle versjonen – ris og salmalaks. Over til dagens middagstips – sushi. Syltet ingefær, soyasaus, risklumper med salmalaks over og salmalaks med sesamfrø
Bytt gjerne ut røkelaksen med salmalaks, reker, crabsticks og andre grønnsaker. Disse sushi rullene er uten ris og er derfor vanvittig enkle og raske å lage
Vi brukte salmalaks, tunfisk og kongekrabbe som hovedråvarer. Idag har vi laget sushi her hjemme, som et sunt og godt alternativ til den berømte fredagstacoen
360 g salmalaks, eller annen rå laks. 1 boks tang (brukes til sushi). 4 porsjoner 360 g salmalaks, eller annen rå laks. 2 vårløk 6 jordbær 1 boks tang (brukes til sushi)
Vi brukte salmalaks, tunfisk og kongekrabbe som hovedråvarer. Idag har vi laget sushi her hjemme, som et sunt og godt alternativ til den berømte fredagstacoen