Litt honning gir en rundere smak, og avsleper det salte, krydrede litt. scampi (frosne, tint). Stek scampi på høy varme i olje, dryss over litt chilipulver og ha over kjøttet
Tilsett saften av en halv lime, honning og smak til med tabasco og salt. Skrell og rens scampi. Bland sammen tacokrydder og olje og legg scampien i marinaden
Stek scampien. Ha i scampi, quinoa og søtpotetene i bollen når dette er ferdig. 10-12 rå scampi. Lag en dressing av olivenolje eller rapsolje, sennep, ca 2 spiseskjeer (jeg pleier og bruke vanlig slottssennep, men grovkornet kan også brukes), 1/2 teskje honning, saften av en halv sitron og litt grovkvernet pepper
Både potetbåtene og scampien skal friteres, og det er derfor du har kjøpt inn solsikkeoljen. Når maten er varm serverer du de i forskjellige boller, mens du steker chevre-osten med litt honning og hakkede pekan-nøtter
Bruk derfor rå ferske reker, eller worst case rå frosne reker eller scampi. Når rekene har 30 sekunder igjen å steke, ha i en liten dæsj honning over rekene
Når laksen var ferdig hadde jeg oppi noen scampi som jeg stekte i væsken laksen hadde gitt fra seg. Skyr naturell, blåbær, bringebær, go lean frokostblanding med honning og sukrin hører med på toppen
Forretten ble en god skalldyrsuppe med pannestekte kamskjell og scampi. Måltidet ble innledet av en frisk havinspirert suppe, etterfulgt av honningglasert svin med fennikkelsalat og saltbakte poteter før vi avsluttet det hele med en utrolig dessert – bringebær semifreddo på minipavlova og melonkuler