Sjøkrepsene deles i to på langs. Smør litt ramsløksmør på hver halve sjøkreps. Grill sjøkrepsen på direkte varme med kjøttsiden opp i 4-5 minutter til smøret er smeltet og sjøkrepskjøttet er fastere. 8 store, fine sjøkreps
Sjøkrepsene deles på langs med en stor kjøkkenkniv, og endetarmen fjernes. Hjertesalat og sjalottløk vendes med dressing og serves med grillet sjøkreps og sprø poteter
Her kommer oppskriften og litt info om sjøkreps. Jeg fikk uheldigvis ikke smake på denne sjøkrepsen, men det ser fantastisk ut og jeg vet at dette smakte godt
Rens sjøkrepsene og legg til side de skrelte halene. Stek sjøkrepshalene i smør og salt. Lag små knytter av forvellet kål som du fyller med stekt kål og stekt sjøkreps
Rens scampiene og rekene og skjær dem i biter, vask hjerteskjellene og behold innmaten. Fres sjømaten i en panne, tilsett oppskåret tomat, salt, pepper og peperoncino