Siden i høst har jeg innført mer helsebringende tradisjonsmat og kostholdet mitt består nå av en blanding av raw food, supermat, lavkarbo/steinalderkost og tradisjonskost
GA_googleAddAttr("Tag", "steinalderkost"). I sommer har jeg begynt å lage min egen kombucha, etter å ha fått sansen for det i USA, der det har blitt svææært og fås kjøpt omtrent overalt
Dette prinsippet gjelder om du skal for eksempel kutte ut gluten eller melk, eliminere hvitt sukker, ønsker å prøve tradisjonsmat, steinalderkost eller en rekke andre kostholdsendringer
uken på Steinalderkost. Da er Espen og jeg godt inne i 2. For meg er det ikke voldsomme endringer foruten at jeg også har kuttet ut grove korn for å se om det kan være noe av årsaken til ubalansen i kroppen min, men for Espen som har kantine med alt fra a til å så har det nok vært en litt tøffere periode
GA_googleAddAttr("Tag", "steinalderkost"). Innmat er slett ikke skummelt, og bør prøves. Ettersom jeg har blitt så interessert i tradisjonsmat, som kraftkoking, fermentering og hjemmelaget leverpostei, er det nesten rart at jeg ikke har prøvd meg på mer innmat
LavkarboinnleggJeg er klar for steinalderkost 24. mai 2013Inspirert av blandt andre han her har jeg omsider bestemt meg for å prøve meg på en såkalt paleo utfordring
Dette kostholdet har mange navn og noen varianter (lavkarbo, LCHF, paleo, steinalderkost osv), men grunnprinsippet er nettopp å redusere karbohydrater og øke inntaket av fett (bruk dette som energikilde)
mai 2013Nå er jeg klar for 30 dager med steinalderkost. LavkarboinnleggSteinaldermat dag 3 30. mai 2013Dag 3 har gått fint, spist stort sett Gazpacho , kjøtt, salmalaks, smør, kokosolje og omelett