Bruk den øverste delen av lammebogen. Når lammebogen er godt gjennomstekt, tar du den ut og lar den hvile litt før du serverer sammen med en god potetmos
Legg alt lagvis i en stor ildfast gryte med lokk, eller en ildfast form og bruk stekefolie som lokk. 1 kg lammebog. Sett den i forvarmet stekeovn på 200 grader og la den stå i ca. Stekes i stekeovnen, sammen med lammegryten de siste 45 minuttene av steketiden. 1 kg lammebog
1 kg benfri lammebog eller lår i ca 3-4 cm terninger (jeg brukte lammelår som jeg renskjærte). 1 kg benfri lammebog eller lår i ca 3-4 cm terninger (jeg brukte lammelår som jeg renskjærte)
I alle fall skal pølser alltid gjennomstekes for å unngå ulumske bakterier. 1 kg lammebog. Ferske pølser kan enten stekes fra rå tilstand eller trekkes i vann i 8 minutter på 80 grader før de stekes. 1 kg lammebog
Til fest bruker man gjerne lammebog eller tilsvarende. Posted by Torill Anita. Tweet. Shepherds Pie er en engelsk tradisjonsrett som ikke er noen pai i det hele tatt, men kjøttstuing med lokk av potetmos
Om du ikke har kjøpt lammebog i skiver, må du dele bogen opp i grove stykker. Ovnsbakt lammebog med safran, sitron og hakkede tomater – 2 pers. 3/4 kg lammebog i skiver. 3/4 kg lammebog i skiver
Del opp lammekjøttet i passende stykker, varm olje og smør i stekepanna. lammebog. Behold fettet i stekepanna og stek løken lett mør i dette før du tilsetter halvparten av buljongen