Her har jeg laget suppemed currysmak, laks og litt grønnsaker jeg hadde i kjøleskapet. Suppe smaker godt i kulden og når den er hot, varmer det ekstra godt
supper. kjempe godt med nan brød til. legg scampien i marinaden å la den marinere noen timer. 4 dl kokos melk 1/2 lime (saften) 2 ss fish saus 1 fedd hvitløk 2 store champignonger 1 ss karripasta 1 vårløk 1/2 chilli 2 cm ingefær 2 ss korriander 1 ss kylling fond 2 dl vann 1 gulrot ( revet) 1 ta sambal oelek litt estragon og spisskummen så mye scampi du selv vill, jeg brukte ca 500g. deretter har du i scampien sammen med marinaden å lar den koke ca 5 min til. 18 i supper
Server med sprøstekt bacon eller scampi. Inspirert av min svigerinne som serverte oss potetsuppe da vi besøkte henne sist uke, lagde jeg en potetsuppemed basilikum og ruccola servert med bacon
Nå som høstkulda har satt inn, er det passende med en suppe som varmer…. Hell det over i suppen og tilsett kyllingbrystene, skåret i terninger og la suppen trekke i noen minutter
Server blomkålsuppe i suppeskålermedscampi, chili og sjalottløk på toppen. Smak til med salt og pepper, smak godt på suppen først, da buljongen ofte kan være meget salt