Hell på litt væske under steking om nødvendig. 6-8 poteter delt i båter1 stor squash i skiver7-8 sølvløk1 stor fennikel i biter1/2 sellerirot i staver1 rød paprika i store biter1 gul paprika i store biter4-6 gulerøtter i store biter10-15 svisker4-5 ss olivenolje3 dl eplenektar1 kg benfri svinekamsalt, pepper og estragonRødvinssaus
Lettsaltet røkt svinekam er ett smakfullt stykke kjøtt som passer veldig fint om sommeren. Siden sommeren fortsatt såvidt glimter med sin tildsteværelse, tenkte jeg at kunne dele denne enkle og smakfulle oppskriften på glasert svinekam med dere
Kutt opp sesongens rotgrønnsaker og poteter i passe store biter, tilsett noen friske urter, salt og pepre svinekammen og legg alt i panne og hell over en liter jubileums cider
Svinekam er rett og slett svinekoteletter, som ikke er delt opp i koteletter. Her har jeg servert krydret sennep -og honning marinert, langtidsstekt svinekam, med fløtegratinerte poteter, ovnsbakte grønnsaker og brun saus
Røkt svinekam med pastinakkpuré, smørstekte kantareller, grønnkålchips og hvitvinsreduksjon. Vel anvendte timer som ledet til en helt vanvittig svinekamsopplevelse
Ytrefilet av svin er svinekam renskåret for fett og ben, og er en av de møreste stykkene på grisen. Her kan du selvfølgelig bruke ferdige pakker med strimlet svinekjøtt, men jeg foretrekker ytrefilet, som jeg selv skjærer i strimler
Denne gangen hadde jeg rester fra en røkt svinekam som jeg benyttet. Posted by Torill Anita. Tweet. Jeg lager ofte grateng når jeg har rester jeg vil bruke opp
Rugbrødblingser med røkt svinekam, stekte poteter og paprikamajones. Nok til 2 gode blingser4 skiver godt rugbrød2 ts majonesPasse med røktpaprikapulverSvart pepperSaltOlivenoljeNoen kokte poteter med skall, kalde80 g med røkt svinekampasse mengde finsnittet vårløkBegynn med å blande sammen litt paprikapulver, svartpepper, salt og olivenolje i en liten bolle