Ingen liker vell vassene nudlerog grønnsaker. Jeg starter bestandig med å svi av (varme kraftig) curryen (noen spiseskjeer), noen fedd hvitløk og litt revet ingefær
I kjøleskapet ventet et helt kyllingskrogmed brystfileene intakt. Kok opp vannet med buljongterning, kokosmelk, revet skall og saft fra limen, chilipaste, revet ingefær og fiskesaus
Ta oppskriften med ei teskje salt, smak deg frem underveis og finn DIN perfekte Thaisuppe. Jeg er ei skikkelig pingle og er veeeeldig forsiktig med chilien, men er derimot raus med det syrlige
Thaisuppe. Her er kyllingen krydra med maldonsalt og kverna pepper, og stekt i smør og olivenolje. Det som er fint med denne retten er at du kan lage ei ekstra stor skål og ha restene til kvelds, eller frokost/lunsj neste dag
Smak til med krydder og salt om nødvendig. Jeg lovet i mitt forrig blogginnlegg om «praised chicken», at jeg skulle dele suppeoppskrifter som kunne passe dersom du har igjen kylling eller hønsekraft
Tom Kha Gai-suppe medkylling. Suppe med kikerter, spinat og chorizo. Ratatouille mednudler. Hvorfor ikke servere dem i hjemmelaget burgerbrød med salat ved siden av