Idag inntok Sviddå hvilemodus men trykkoker’n fikk kjørt seg. Jeg har lenge hatt lyst til å prøve å tilberede pinnekjøtt i trykkoker’n og det ble en utrolig bra opplevelse
Rett før trykkokeren er varmet opp, vil det dampe ut av dobberventilen ♫. Trykkokeren varmes opp og det lyser HEAT, det tar 10 minutter. Etter 40 minutter stilles trykkokeren går automatisk på KEEP WARM -og starter opptelling på klokken
(Jeg bruker en trykkoker til å koke kikerter og bønner, det tar mye kortere tid å koke). Kala chana masala med ris er en av mine absolutte yndlingsretter
Jeg brukte en trykkoker her, men om du legger på 100% av koketiden så kjører du den fint i en vanlig gryte. I trykkoker kjører du så fullt trykk og reduserer ned varmen og lar stå i 15 minutter
Trykkoker er fantastisk og koketiden er over halvert. Ha så skankene i trykkokeren. *Ha all vesken og grønnsaker i trykkokeren og sett på timeren på 1 time