Det ble både kjøttdeig og lammebog ut av utflukten. Oppskriften min er tilpasset slowcooker - jeg kommer nok aldri til å stå ved grytene på en søndag igjen… Bruker du vanlig gryte trenger du mer væske og ikke så lang koketid, sjekk ut originaloppskriften jeg har lenket til
Legg grønnsakene, linser og løk i kasserollen sammen med kjøttet etter hvor lang koketid de forskjellige grønnsakene trenger, fyll på med mere vann hvis det trengs
Når jeg ser lekker lammebog ligge i kjøttdisken, må jeg bare ha det. 1,2 L kokende vann (etterfyll med mer i løpet av koketiden, hvis nødvendig). 1,2 L kokende vann (etterfyll med mer i løpet av koketiden, hvis nødvendig)
Jeg brukte lammebog, men alle biter som tåler å koke lenge, kan brukes. Kjøttet har en mild smak og et rosaskjær (selv etter lang koketid), og lammene kunne sikkert gjort det godt i strongman-konkurranser