Rør inn litt kokosmelk da vel. Fremgangsmåte Skjær svin i mindre biter og stek sammen med litt smør, finhakket hvitløk, ingefær, chili og krydder til gjennomstekt
Anis krydret svinefilet med stekte grønnsaker, økologisk ris og granateple. Ha i kokosmelk, limesaft og koriander krydder i panna og la det småboble litt
Marinert svinefilet med wokede honningglaserte grønnsaker, kokos-/tomatsaus og potetmos. I Asia spiser de ikke så mye svinekjøtt, det går mest i kylling og lam, men av og til står svin på menyen
* du kan også bruke annet kjøtt eller svin. Sett en boks kokosmelk i kjøleskapet et par timer. 400 g ytrefilet av okse *. 1 boks kokosmelk. 400 g ytrefilet av okse *. 1 boks kokosmelk
Epler og svinekjøtt er alltid en vinner. 1 ytrefilet/indrefilet av svin på ca 400 g. 2 dl fløtemelk/kokosmelk. 1 ytrefilet/indrefilet av svin på ca 400 g 4 store skiver av eple. 2 dl fløtemelk/kokosmelk