1 malo
maslaca za podmazivanje kalupa1. Kalup za kuglof dobro podmazati maslacem i posuti brasnom. 2. Kruske oljustiti, ocistiti semenke i iseci na kockice. 3. Umutiti zumanca i secer, a zatim dodati omeksali (ne rastopljeni) maslac i dobro umutiti. 4. Cokoladu rastopiti na pari i malo ohladiti, a zatim je dodati zumancima zajedno sa kakaom, mlekom i korom pomorandze i sve lepo sjediniti. 5. Brasno prosejati zajedno sa praskom za pecivo, dodati testu i sve umutiti. 6. Posebno umutiti cvrst sne od belanaca, a zatim sne kasiku po kasiku dodavati u testo, lagano mesajuci varjacom. 7. Kockice krusaka posuti kasikom brasna, promesati, a zatim ih lagano umesati u testo. 8. Testo sipati u kalup i peci u rerni oko 1h na 180 °C. Pri kraju pecenja, kuglof pokriti aluminijumskom folijom da ne bi zagoreo. 9. Peceni kuglof izvaditi iz rerne i ostaviti 2-3 min. u kalupu, a zatim ga izruciti na cistu salvetu i ostaviti da se ohladi. Ohladjeni kuglof posuti secerom u prahu.
Avkjøles og brukes som "fyll" i SALMA biten. i sesamfrø. Skjær SALMA i ca 3x5 cm store. Når det er 2 min igjen legger du SALMA bitene i dampkurven og lar de dampe med resten av tiden. 300 g SALMA. 1 ss sesamolje. 4 ss ristet sesamfrø
Vi lagde vårruller, kylling klubber/vinger og tempura-fritert svinekjøtt m/ ris, salat og en "Thai-salat" som vi var så heldig å få oppskrift på fra Wanida
Emnet var emulsjoner, så betegnelsen doktorgrad i saus er ikke så langt unna sannheten. Guro er ansatt ved Gastronomisk Institutt i Stavanger og er også utdannet sivilingeniør i kjemi- og bioteknologi med fordypning i organisk kjemi ved NTNU i Trondheim og Insai Toulouse
”God er den ikke”, sa Åse, og vi ble straks nysgjerrige. ”Den smaker ingen ting”, erklærte bakersken da hun presenterte den lekkert gyldne saken for en forventningsfull klubbsamling
Jeg hørte hva han sa. Langtidssteking gjør ikke bare at kjøttet blir mørt og saftig, men også at den naturlige kjøttsmaken utvikler seg, så salt og krydder nesten blir overflødig
Jeg er en “sucker” på gjærbakst, grove og fine rundstykker, men jeg ble positivt overrasket over hvor enkle, saftige og smakfulle disse cottage cheese rundstykkene var
Det er alltid kjekt å ha butterdeig liggende i fryseren, de er så enkle å fylle med godsaker og så smaker det jo så godt, som disse deilige wienerbrødene
Magen min er fortsatt full etter alt det jeg spiste i går. ♥ Marinert scampi♥ Hjemmelaget foccacia og aioli♥ Oliven♥ Salte kjekt + kremost + brie♥ Honningmelon med spekeskinke♥ Stekte potetbåterFikk spørsmål om jeg kunne legge ut oppskrift
Bittelitt maldonsalt e. Den enkleste fremgangsmåten er å sette en foodprocessor på en vekt og måle opp alle ingrediensene unntatt sjokoladen og saltet rett i beholderen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.