Ikke rart jeg har blitt et matvrak. Kunsten er å lage et tynt sjokoladelag, og noe friskt som kan balansere den mektige marengsen, eller la den være naturell
Når man må stå opp kriminelt tidlig, så kan det være greit å ordne både frokost og lunsj dagen før. Del baguetten i to på langs, og pensl hver halvdel godt med olje
Og siden kjæresten min ikke tåler egg, så var det noe jeg måtte ha med i tankene. Og veldig mange barn spør om når dem kan få komme å spise Grokjøttkaker igjen
Men jeg har funnet ut at kunsten er bare å servere og late som ingenting. Bruk en blender, stavmikser eller food prosessor og bland sammen kokosmel og egg
Jeg har ogsålitt kokosblomstsukker, nøtter, tranebær og sjokolade i røra. blogg. Denne oppskriften vil ikke flyte spesielt over, så det er viktig å bruke en skje til å presse mengdene litt flate slik at du ikke ender opp med ekstra feite cookies
Strø på litt salt og legg dem på et kjøkkenpapir så de får svettet litt veske fra seg. Det er såre enkelt og ingen kunst, og det er absolutt ingen grunn til å kjøpe halvfabrikat
La sausen koke litt inn og smak til med salt. Forsøket med ribbe i sous vide før jul ga en veldig saftig og mør ribbe, men svoren ble det ikke noe stas på
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.