Nå som det nyeste familiemedlemet har blitt 2,5 uker, og kjelleren nesten er tømt for ting, etter vi ble rammet av "frida" og fikk kjelleren full av vann er det på tide å lage litt ordentlig mat her i huset. 1 boks hele tomater1 stor løk1/2 bunt persille2 hvitløkfedd3 ss peanøttolje600g seifilet1ss karrisalt og pepper1dl matlagings hvitvin. Ha i hakket persille, knuste hvitløksfedd og tomatene som du deler opp i små biter ha på salt og pepper, la det putre i 5min. Strø salt og pepper på begge sidene til seifiletene, legg de oppå tomatsausen og strø over med karri, 1ss olje, hell på vinen og legg på lokk
Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Seifiletene stekes på stekepanne i nøttebrunt smør. 500 g seifilet. Hvetemel, urter og salt blandes. Fisken vendes først i mel og urter, så i vispet egg deretter vendes i brødsmuler og raspet gjeitost
En god og smakfull rett på en fredag og start på helgen. Det er nesten kun fisk på hverdager. Når vi har gjester så tar jeg litt rømme og har i godt med dill, heller det over fisken før jeg har den i ovnen (på bildet er det rømme på fisken)
Fiskegrateng er noe jeg alltid har elsket, men alltid fått litt magesjau av i etterkant, på grunn av melken, pastaen og hvetemelet som tradisjonelt følger denne retten
Stek fiskekakene på middels varme. Passer utmerket på en lavkarbobrødskive. Ha fisk og resten av ingrediensene i en kjøkkenmaskin eller hutigmikser og kjør på full hastighet i 15 – 20 sekunder
Et alternativt navn på denne retten er derfor "Camillas eksotiske fiskegryte. 400 g seifilet (eller annen hvit fisk)1 ts gurkemeie 1-2 grønne chili 2 ss finhakket, fersk ingefær1 løk saften fra 1 lime3 dl kokosmelk evt litt finhakket fersk koriandersalt og pepperRens og finhakk chili (fjern mesteparten av frøene), løk og ingefær, ha i en gryte sammen med litt olje og gurkemeie, stek over middels varme et par minutter. 2-3 porsjoner 400 g seifilet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.