Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
En god og smakfull rett på en fredag og start på helgen. Det er nesten kun fisk på hverdager. Når vi har gjester så tar jeg litt rømme og har i godt med dill, heller det over fisken før jeg har den i ovnen (på bildet er det rømme på fisken)
Svinefilet pågrønnsakseng. For min del er det ikke selve måltidet jeg legger på meg av, men alt det jeg på etter eller annet hvis klarer og stappe i meg mellom måltidene c",)
) Jeg fikk plutselig så lyst på noe med sennep og kylling, og selvfølgelig masse grønnsaker. Dersom du bruker hel kylingfilet, kan du gjerne brune den noe minutter i en varm stekepanne, på begge sider før du setter den i ovnen
Brun kjøttet raskt på alle sider. Legg på et serveringsfat. Skjær kjøttet i skiver og anrett på. La kjøttet ligge i romtemperatur ca 1 time før steking
Kyllingfilet pågrønnsakseng. på dagen, må man gjøre en innsats på kvelden. Jeg var fortsatt ikke sulten, så da puslet jeg med andre ting før jeg kom på at det sikkert var lurt å spise litt, jeg har jo en ganske stor proteinmengde jeg skal spise i løpet av dagen
Jeg ante ikke hvordan jeg skulle gjøre det og hva jeg skulle ha til, så jeg søkte litt rundt på hva jeg kunne ha og endte opp med å ha laks pågrønnsakseng, en "agurksalat" og hjemmelaget potetstappe
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.